tisdag 20 augusti 2013

Sista riktiga sommarlovsdagen

Jaha, nu var sommarlovet slut. Med det kommer mer regelbundenhet i vardagen, rutiner och mönster (och mycket bättre bloggande!). Men ärligt talat har jag inte så mycket emot att börja skolan igen. Det här blir mitt sista år och herreguuud vad skönt det känns. Vill egentligen bara komma igång med skolan så att året blir överstökat. 

Hur som haver, nu tänkte jag visa lite vad jag har gjort i sommar:

En supervarm dag bestämde sig jag, pappa och Otto för att göra medelhavslunch med mozzarella, tomater, bruschettas, melon och parmaskinka. Och så lyssnade vi på Frank Sinatra och hade det bra i skuggan.

 Jag gjorde en jordgubbstårta.

 Har kastat en jäkla massa boll med det här lilla djuret.

 Gjorde brunch med Lovisa och satt och babblade jättelänge.

Flydde till England och min kusin där vi tog en roadtrip till Bloackpool som kändes som en spökstad.

Och så bar det av till Nice! Vi var fyra tjejer som spenderade fem dagar med att sola, bada, skratta, spela casino, dansa, dricka vin och äta baguetter och croissanter. Det såg väl ut lite såhär:Ja, något sådant. Idag har jag gjort som jag alltid gör dagen innan skolan börjar, alltså köpa pennor och skrivblock. Och så råkade det bli en par byxor från Acne också. Hoppsan. 

_lotta

2 kommentarer:

  1. WA! Vad är det för nöjesfält? Vill så gärna åka på 6-flags.. men vet ej om de finns i Europa? Förresten! Om du är intresserad av feminism, feministiskt självförsvar, socialism och en massa annat så hade det varit kul om du kikade in på www.ladylay.blogg.se :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är inte six-flags, vet faktiskt inte vad det nöjesfältet heter! Men du, jag tror att six-flags finns i Europa? Får googla på det vetja! Kraaaam

      Radera